Затхла гречка, що робити

Як зрозуміти, що зникла гречка?

Неприємний смак – надто тривалий термін зберігання. Крупи мають властивість залежуватися і це призводить до змін у її хімічних та смакових властивостях. Підозрільний колір – порушено терміни або правила зберігання. Колір може змінитися через попадання світла місця зберігання.

Що робити, якщо пригоріла гречка?

Щоб врятувати гречку, що пригоріла під час варіння, потрібно зіпсовану частину залишити в каструлі, а все інше обережно дістати і перекласти в іншу ємність. Тоді вибираємо один із цих способів і діємо: Повторне приготування. Гречку потрібно відправити у невелику кількість води та знову поставити на плиту.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *