Зелень кінза корисні

Зелень кінзи містить аскорбінову кислоту, каротин, рутин, ефірні олії, вітаміни А і К, а також калій, кальцій, магній, фосфор, натрій. Кінза позитивно впливає на процеси травлення, імунітет, роботу жовчного міхура, печінки і щитовидної залози.14 трав. 2020 р.

Що лікує кінза?

Регулярне споживання кінзи очищує кишечник, лікує язву шлунку та гастрит. Вона покращує апетит та допомагає перетравлювати жирну їжу. Ефірне мало кінзи входить до складу препарату для лікування глаукоми та кон'юнктивіту. Можна кінзу любити чи ненавидіти, але ця рослина дійсно надзвичайно корисна для організму.

Як їсти кінзу?

Кінза є невід'ємним інгредієнтом таких страв як: гороховий та квасолевий суп, соус Ткемалі, грузинського Сациві, Самси з сиром, рулетів з баклажанів та шашлику з баранини. Коріандр найчастіше використовують у кавказькій кухні. Його додають у шашлик, тісто для хліба, овочеві рагу і навіть кисломолочні продукти. Кеш

Скільки сходить кінза?

Він дає хороший урожай тоді, коли грунт добре зволожений при посіві. Сіяти коріандр варто з розрахунку 2,5 гр насіння на квадратний метр і глибину до 2,5 см. Сходи при правильному посіві і хороших умовах, з'являються через 2-3 тижні.

Кінза — чим корисна зелень — як використовувати — …
Кінза: користь. Зелень кінзи містить аскорбінову кислоту, каротин, рутин, ефірні олії, вітаміни А і К, а також калій, кальцій, магній, фосфор, натрій.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *