Як квасити зелені помідори у відрі?
Розсіл готується за наведеними вище пропорціям: на 10 л 2 склянки солі і стакан цукру. На дно відра укладають приблизно 1/3 частина прянощів з листям, потім 2-3 шари томатів, трохи прянощів з листям, знову помідори. Так робимо, поки не заповниться відро. Не забуваємо про зубчики часнику і шматочки коренів хрону.
Як заквасити помідори без оцту?
У банку на дно покласти прянощі (кріп, часник, хрін, перець горошком, половину гострої перчини), накласти помідори, зверху всипати 3 ст. ложки солі (нейодованої, без верха), залити холодною водою. Закрити капроновою кришко, потрусити, щоб сіль розтанула. І в підвал.
Як використати зелені помідори?
Рятуємо зелені помідори: 10 смачних заготовок на зиму
- 1 Пікантні зелені помідори
- 2 Салат із зелених помідорів з морквою
- 3 Мариновані зелені помідори без стерилізації
- 4 Помідори «Пальчики оближеш»
- 5 Фаршировані зелені помідори на зиму
- 6 Закуска з зелених помідорів по-грузинськи
- 7 Гострий соус з зелених помідорів
Квашені ПОМІДОРИ на ЗИМУ в Банках! Дуже …
Простий і швидкий рецепт як зробити квашені помідори на зиму у банках. Спробуйте))) Натискайте на щоб нічого не пропустити! Щиро дякую Вам за коментарі і #помідориквашені #помідори #квашеніпомідоризгірчицею …
Залишити відповідь