Кімчі на зиму

Як їсти кімчі?

Кімчі – ідеальна гостра закуска, яку можна їсти просто так, додавати до яєчні, відвареного рису, риби або м'яса.

Як зберігати кімчі?

Після зберігайте в холоднлму місці. Кімчі можна зберігати відносно довго, але для мене найкращий смак в перші 3 місяці.

Що потрібно для кімчі?

Кімчі – традиційне корейське блюдо, приготоване з солоними ферментованими овочами. Зазвичай вона містить капусту та приправи, такі як цукор, сіль, цибуля, часник, імбир та перець чилі. Туди також можуть додавати редьку, селеру, моркву, огірок, баклажани, шпинат, зелений лук, буряк та пагони бамбука.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *