Як замаринувати зелену цибулю на зиму?
Зелена цибуля з сіллю на зиму – рецепт На кілограм цибулі потрібно взяти 200 гр солі, вимити, висушити овоч, потім нарізати і перемішати з сіллю. Отриману масу щільно утрамбувати в банки, щоб виділився сік. Зберігати зелену цибулю з сіллю потрібно в темному прохолодному місці.
Як маринувати цибулю на зиму в банках?
Воду вилити в каструлю і поставити на вогонь. Додати цукор, сіль і оцет. Після закипання зняти з вогню і залити маринадом цибулю. Закупорити банки стерильними кришками і залишити до охолодження. Кеш
Як можна замаринувати цибулю без оцту?
Цибулю нарізають у будь-який спосіб, який більше подобається. Додають олію із запахом і присипають великою сіллю. Нарізаний овоч залишають маринуватися на 4-5 годин. У результаті виходить «щадний» та оригінальний маринад без оцту.
Найсмачніша маринована цибуля в банках
Промийте овоч під проточною водою. Наріжте його кільцями середньої величини. Подрібніть на тертці буряки і викладіть в окрему тарілку. Візьміть чисту суху банку і покладіть на дно лавровий лист. Потім всипте по чайній ложці кропу сушеного в кожну банку. Далі відправте кілька столових ложок буряка, а зверху викладіть підготовлену цибулю.
Залишити відповідь