Що приготувати із солоної риби

Що можна робити з риби?

Риба буде дуже смачною, якщо її варити, смажити, тушкувати, фарширувати, і навіть робити з неї котлети. З риби готують смачні салати. На закуску багатьом подобається в'ялена риба.

Що можна зробити з червоної риби?

Названо найсмачніші страви з червоної риби

  • Стейк із червоної риби Викласти стейки з риби на лист, застелений пергаментом, посолити, полити олією. …
  • Рулет із лаваша з червоною рибою Розгорнути лаваш і намазати вершковим крем-сиром. …
  • Тарталетки із червоною рибою
  • Салат із червоної риби
  • Котлетки з картоплі та лосося

Як зробити солону рибу?

Філе риби необхідно помити, обсушити паперовим рушником, а потім посипати з обох сторін сумішшю солі, цукру й перцю. Візьміть гілочки кропу, помийте під проточною водою, висушіть паперовим рушником, і поріжте дрібно. Посипте зверху рибу. Все, у вас вийшло засолити червону рибу, а витратили ви на це до 5 хвилин.

Рибна солянка — рецепт зі скумбрією | ЗЕЛЕНА САДИБА
Вважаєте, що солянка може бути тільки м’ясною? А ось і ні! З риби можна зварити не менш смачну солянку. … Рецепт солянки з риби не вимагає багато часу на приготування та особливих кулінарних навичок, але може стати родзинкою навіть святкового столу.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *