Що можна робити з риби?
Риба буде дуже смачною, якщо її варити, смажити, тушкувати, фарширувати, і навіть робити з неї котлети. З риби готують смачні салати. На закуску багатьом подобається в'ялена риба.
Що можна зробити з червоної риби?
Названо найсмачніші страви з червоної риби
- Стейк із червоної риби Викласти стейки з риби на лист, застелений пергаментом, посолити, полити олією. …
- Рулет із лаваша з червоною рибою Розгорнути лаваш і намазати вершковим крем-сиром. …
- Тарталетки із червоною рибою …
- Салат із червоної риби …
- Котлетки з картоплі та лосося
Як зробити солону рибу?
Філе риби необхідно помити, обсушити паперовим рушником, а потім посипати з обох сторін сумішшю солі, цукру й перцю. Візьміть гілочки кропу, помийте під проточною водою, висушіть паперовим рушником, і поріжте дрібно. Посипте зверху рибу. Все, у вас вийшло засолити червону рибу, а витратили ви на це до 5 хвилин.
Рибна солянка — рецепт зі скумбрією | ЗЕЛЕНА САДИБА
Вважаєте, що солянка може бути тільки м’ясною? А ось і ні! З риби можна зварити не менш смачну солянку. … Рецепт солянки з риби не вимагає багато часу на приготування та особливих кулінарних навичок, але може стати родзинкою навіть святкового столу.
Залишити відповідь