Сушити часник у електросушарці

Як зробити сухий часник в домашніх умовах?

Зубчики часнику необхідно розмістити на решітках сушарки одним шаром. Пристрій повинен прогрітися до 55-60 °C (більша температура знищить аромат та вітаміни). В середньому на сушіння має піти 4-6 годин, в залежності від товщини нарізки та вологості повітря в приміщенні. Кеш

Як правильно сушити часник після збору?

Як сушити часник після збирання – При укладанні часнику в контейнери в приміщеннях застосовують витяжні вентилятори, проганяють повітря крізь масу часнику в ящиках і висушують часник до потрібної кондиції. Процес сушіння може зайняти до 10 днів.

Як сушити часникові стрілки?

Складіть нарізані стрілки часнику у блендер і перебийте в пюре або пропустіть через м'ясорубку. Отриману часникову масу викладіть в електросушарку та сушіть до повного висихання і утворення часникового порошку. Час залежить від розміру та потужності сушарки. Можна також сушити на деку в духовці.

Як сушити часник на зиму: способи заготівлі


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *