Як швидко нарізати капусту

Проте, зараз більшість поварів використовують засоби для швидкої та простої нарізки. Зазвичай, вони мають вигляд терки для нарізки корейського салату, а саме плоска насадка з однією, двома або ж трьома лезами, які мають вигляд ялини або клина. Ще один ефективним засобом для шаткування капусти є овочечистка.

Як правильно смажити капусту?

Потрібно нарізати півкільцями цибулю і натерти на великій тертці моркву. Обсмажити морквину з цибулею на олії і паралельно нашаткувати капусту. Потім у сковороду викласти капусту і смажити, доки не почне відчуватися характерний аромат смаженої капусти.

Як приготувати тушену капусту на сковороді?

Обсмажити на сковороді гриби на середньому вогні разом із цибулею. Смажити, помішуючи, 10 хвилин. Капусту нашаткувати, покласти в каструлю, додати столову ложку олії, 0,5 склянки води або грибного бульйону. Накрити каструлю кришкою й тушкувати на найменшому вогні капусту 40 хвилин.

Що можна приготувати з свіжої капусти?

10 небанальних страв з капусти, які ви захочете приготувати

  • Печена капуста в духовці
  • Бігос
  • Суп з капустою
  • Тушкована капуста
  • Капуста у клярі
  • Капуста тушкована з курячим філе
  • Капуста у духовці по-селянськи з м'ясом
  • Заливний пиріг из капустою

Як правильно нарізати і шинкувати капусту – покроковий рецепт
Шинкування – це дрібна тонка нарізка овочів за допомогою ножа або спеціальних засобів: овочерізки, шинкування. Але як би тонко і дуже швидко не допомагали нам різні кухонні гаджети порізати капусту, все ж багато господинь вважають за краще діяти по-старому і нарізати вилок …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *