Як засолити часникові стріли

Як засолити Стрілки часнику?

Солоні часникові стрілки.

  1. Помиті і порізані часникові стрілки відварюють в окропі 1 хвилину
  2. Остуджують їх у холодній воді, просушують на друшляку
  3. Стерилізують банки
  4. Варять розсіл з води, солі та цукру
  5. У банки розкладають стрілки часнику, прянощі
  6. Заливають їх киплячим розсолом і залишають на 3 дні

Кеш

Як засолити часник на зиму?

На 1 літр холодної води треба 2 столові ложки солі. У воді розчиніть сіль і залийте цим розсолом часник у банках. Закрийте банки пластиковими кришками й залиште часник засолюватися. Зберігайте в темному, недоступному від сонячних променів місці.

Як правильно приготувати часникові стрілки?

як приготувати часникові стрілки Часникові стрілки помити, перебрати, видалити “коробочки” з насінням. Решту стрілок порізати на частинки по 3-4 см. Покласти порізані пагони в сковороду з олією та смажити на середньому вогні під кришкою 15-20 хв., поки вони не розм'якнуть. Кеш

Стрілки часнику — 5 рецептів приготування простих і смачних …
Це незвичайно смачна і яскрава родзинка для святкового столу. Спробуйте і збережіть рецепт у своїх кулінарних нотатках. Інгредієнти: 1. Часникові стрілки – 550 р. 2. Свиняче філе (можна куряче) – 450 р. 3. Ріпчаста цибуля – 2 шт. 4. Кунжутне масло – 0.5 ч. л. 5. Соєвий соус – 3 ст. л. 6. Олія …


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *