Зберігання груш на виробництві

Краща температура для зберігання більшості сортів груш – від + 1 до – 20 С при відносній вологості повітря 90-95%. Дуже важлива умова – швидке охолодження плодів після знімання перед закладанням на зберігання. Зберігання вважається рентабельним, якщо відходи становлять не більш як 10%.28 груд. 2012 р.

Як правильно зберігати груші на зиму?

Можна зберігати груші в поліетиленових пакетах, розфасувавши їх не більше, ніж по одному кілограму в один пакет. При цьому пакет не повинен бути герметичним, так як для зберігання груш в холодильнику потрібна невелика циркуляція повітря. Нагадаємо, що серед груш в одному пакеті не повинно бути порчених або переспілих.

Коли збирати урожай груш?

Дозрівають плоди – 20-30 липня, неодночасно. Плоди необхідно збирати в період знімальної зрілості для уникнення перезрівання. Споживчий період становить – 7-15 днів. Груші необхідно акуратно знімати з дерева.

Як називається плід у груші?

Груша — плід дерева груша звичайна (лат. Pyrus communis).

Культура груша (особливості вирощування та зберігання)
Культура груша. Описані особливості вирощування, догляд, зберігання, обробіток грунту, бажані та небажані попередники, заходи захисту, система удобрень.


Categories:

Tags:


Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *